Konya merkezli olarak İstanbul, Kocaeli, Hatay, Gaziantep, Kayseri, Kahramanmaraş, Ankara ve Manisa’da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Toplam 9 ilde yürütülen çalışmalarda, aralarında kamu personelinin de bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin, FETÖ’nün "Askeri Mahrem Yapılanması" içinde faaliyet gösterdiği ve illegal iletişim ağları kullandığı tespit edildi. Bu yapılanma, örgütün askeri alandaki gizli hücrelerini organize etmekle suçlanıyor.

Operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılıkları, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı iş birliğiyle yürütüldü.

Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu: 16 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu: 16 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

Besni Güncel haber Merkezi

Editör: Emin Doğru