2023-2024 Sezonunda Masa Tenisi 3. Lig’de mücadele eden Besni Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi 1. Etap maçları için Ankara'da.
Yeni sezona Merinos Holding Ana Sponsorluğunda iddialı transferlerle giriş yapan Kulübümüz İlk gün müsabakaları sonunda oynadığı iki müsabakayı da kazanarak iddiasını ortaya koydu. Günün İlk maçında Muğla Telekomsporu 3-0 mağlup eden temsilcimiz ikinci maçta ise Çorum Arena Spor 3-1 mağlup etti.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Besni GSK Başkanı Metehan Adıgüzel, “İnşallah lig sonunda 2. Lig'e yükselerek hedefimize ulaşacağız. Yeni sezon için her platformda olduğu gibi bizlere destek olan İlçe Kaymakamımız Çağlar Partal'a , Ana sponsorumuz Merinos Holding ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu'na, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret KELEŞ 'e şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ederim.” Dedi.