MARDİN (AA) - Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Mardin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) işbirliğinde, Mardin Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yangın önleme ve bilgilendirme faaliyetleri kapsamında yangın eğitimi ve tahliye tatbikatı düzenlendi.

Diyarbakır ve Batman'da firari hükümlüler evlerinde yaptıkları gizli bölmede yakalandı Diyarbakır ve Batman'da firari hükümlüler evlerinde yaptıkları gizli bölmede yakalandı

Mardin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, eğitimde, yangın anında alınması gereken tedbirler, yangına müdahale yöntemleri ve güvenli tahliye süreçleri detaylı şekilde ele alındı.

AFAD ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevlileri, bu tür eğitim ve tatbikatların olası yangın risklerine karşı hazırlıklı olma açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Kaynak: aa