Gaziantep'te eşinin kayıp ihbarında bulunduğu yabancı uyruklu kişinin öldürülmesine ilişkin, gözaltına alınan 6 şüpheliden, aralarında eşinin de bulunduğu 3'ü tutuklandı.

Kavaklık Mahallesi'nde yaşayan Suriyeli bir çocuk annesi M.İ, 2 Nisan'da polis merkezine giderek eşi Ö.İ. (34) hakkında kayıp başvurusunda bulundu.

DEM Parti: 'Sırrı Süreyya Önder’in hastane süreci Türkiye'nin tüm renklerini bir araya getirdi' DEM Parti: 'Sırrı Süreyya Önder’in hastane süreci Türkiye'nin tüm renklerini bir araya getirdi'

Evde arama yapan ekipler, Ö.İ'nin öldürüldüğünü ve cesedinin evin havalandırma boşluğunda olduğunu tespit etti.

Ö.İ'nin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri, olaya ilişkin M.İ'nin de aralarında bulunduğu 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.İ. ile 2 zanlı çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA