Demirel mesajında; ‘’Çanakkale Zaferi'nin 110. yıl dönümünde Türk milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği eşsiz kahramanlığın en büyük nişanelerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü büyük bir gurur ve minnetle anıyoruz.

Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için canlarını feda eden kahraman Mehmetçiklerimizin azim, fedakârlık ve cesaretle yazdığı bir destandır. Bu destan, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güzel kanıtıdır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Bu vesileyle, aziz milletimizin ve sevgili öğrencilerimizin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü kutlar; vatan sevgisini, bağımsızlık ruhunu ve kahramanlık mirasını gelecek nesillere aktarmanın en büyük sorumluluğumuz olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz.’’dedi.

Besni Güncel Haber Merkezi

Tekirdağ'dan yola çıkan gönüllüler Gelibolu'ya Ulaştı Tekirdağ'dan yola çıkan gönüllüler Gelibolu'ya Ulaştı

Editör: Fatih Karakuş