Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yeni Mahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen İl Finallerine Yıldızlar – Karma Düzenlemeli Dalda katılan Besni Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu il 1.’si olarak Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret KELEŞ ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali TOSUN ‘un da izlediği yarışmalar sonunda öğrencilerimiz kupa ve madalyalarını İl Müdürü Fikret KELEŞ’in elinden aldılar.
Halk Oyunları branşında İlimizin ve İlçemizin kültürel mirasını sürdüren ve gelecek nesillere aktarılmasına vesile olan öğrencilerimize , onları bu yarışmaya hazırlayan Okul Müdürümüz Muhittin TURAN’a ve Eğitmenlerimiz İbrahim YILDIRIM ve Volkan ÖZPOLAT’a , her alanda olduğu gibi okul spor faaliyetlerinde de hep yanımızda olarak maddi – manevi desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Çağlar PARTAL’a , İlçe Milli Eğit Müdürü Mehmet DEMİREL ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer BAŞÇOBANLAR’a teşekkür eder okulumuza 22-23 Mart 2025 tarihleri arasında yapılacak olan Bölge Şampiyonasında başarılar dileriz.
Besni Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Halk Oyunlarında Şampiyon
2024 -2025 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor faaliyetleri kapsamında organize edilen Okullar Arası Halk Oyunları il finalleri bugün yapıldı.
Editör: Emin Doğru
Yorumlar