Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sulhun, barışın ve istikrarın tarafındayız” Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sulhun, barışın ve istikrarın tarafındayız”

10 Nisan 1845 tarihinden bu yana ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Besni Emniyet Güçlerine Yardım Derneği Başkanı Yusuf Çalım ve dernek yönetimi, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Besni Yardım Derneği1

Ziyarette, görevlerini büyük bir özveriyle sürdüren emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlanarak, kendilerine tebrik ve teşekkürler iletildi.

 Dernek Başkanı Yusuf Çalım, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“10 Nisan 1845’ten bu yana ülkemizde huzur ve düzenin teminatı olan Polis Teşkilatımızı yürekten tebrik ediyor, gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca görev yapan tüm emniyet mensuplarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Besni Yardım Derneği6

Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Tüm emniyet güçlerimize görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.”

Ziyaret sonunda emniyet personeline çiçek takdim edilerek iyi dilekler sunuldu.

Besni Yardım Derneği4

Besni Güncel Haber Merkezi